Ключова новина! Какво се случва с ИТН на изборите

Разкритие на Стаанислав Балабанов

Ключова новина! Какво се случва с ИТН на изборите | StandartNews.com

"Бяхме неудобни, защото бяхме прозрачни. Останахме истински докрай, за нас беше най-важна истината. Другите се опитваха да ни учат на лицемерие и лъжи. Как да си мълчиш, когато работиш с лицемери", каза за Нова нюз депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

По думите му в първите месеци се е разбрало, че коалицията не е това, което ИТН са очаквали. "Василев и Петков се опитваха да превръщат парламента в гумен печат. Лена Бориславова посрами българския парламент с решенията, които предлагаше. Влязохме в нови преговори заради кризите в страната ни. ПП убиха възможността да се реализира първия мандат, като искаха да наложат Асен Василев", смята той.

Според него всъщност от ДБ са мислели за министерски постове, а заедно с БСП са планирали къде да сложат Петков за министър.

"Безпочвени са опорките за коалиция с ГЕРБ. Заради нас се закри спецправосъдието. Винаги сме били сами, с лицата си, ще се явим самостоятелно на изборите. Ще обясняваме на гражданите коя е истината. Нямаме съмнение дали ще прескочим 4-процентната бариера", подчерта Балабанов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай