Кирил Петков издаде тайни от кухнята на преговорите

Направи коментар преди заседанието на ПГ на ПП

Кирил Петков издаде тайни от кухнята на преговорите | StandartNews.com

Тайни от кухнята на преговорите за ротацията и новия кабинет издаде Кирил Петков. 

Съпредседателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" направи коментар по повод срещите с ГЕРБ-СДС.

"Засега разговорите са конструктивни, но разбира се - докато всичко не е договорено, нищо не е договорено", заяви Петков пред журналисти. Коментара си Петков направи преди заседание на парламентарната група в централата на ДСБ на ул. "Кърниградска" в София.

През почивните дни ПП-ДБ започнаха преговори по предложения от ГЕРБ-СДС проект на споразумение за коалиционно управление до края на мандата на 49-ото НС. 

Вчера по време на консултациите при президента Румен Радев за връчването на проучвателен мандат за съставяне на правителство от ГЕРБ-СДС също потвърдиха за конструктивния разговор и настояха за повече време.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Петко
преди 1 месец

Киро сядайте се на г..за и правете това което е необходимо а то е редовно правителство на България , не се правете на интересни с ГЕРБ.

Откажи
kippin
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи
Дони
преди 1 месец

Киппин, явно си неспасяемо луд.Спри най-после с писането на тази простотия.Надявам се,че не си луд и разбираш какво трябва да направиш.

Откажи