Каракачанов разтресе Петков и Нинова. Присъдата

Много ирония за предизблорните фокуси на партиите

Каракачанов разтресе Петков и Нинова. Присъдата | StandartNews.com

Кирил Петков откривал кампанията си на границата. Корнелия Нинова пък я откривала със, забележете, събор-веселие в местността Жабокрек.„Демократична България“ вероятно ще я открие с къпане във фонтана пред Президентството, където всяка вечер шепа либерали се събират да измислят как гордо да оставят българите да се къпят със студена вода. А Костадинов вече откри – с обяснения защо хората бягат от него.

Слави Трифонов поне откри кампанията си с една отдавнашна цел на ВМРО – по-ясни правомощия на фигурата на президента у нас.

Който и да е той. Но и Слави го направи по своя си неподражаем начин – като шоу за смешки. Всеки момент очакваме обичайната порция хумор и от Борисов. А на Янев дори и смешките не му се получават.

Лицемерието на тези хора е потресаващо. Вместо да признае провал по граничната си политика, неуспехи срещу мигрантската вълна и отговорност за два изгубени живота на полицаи, Петков ползва границата за реклама.

Животът на българските униформени пък никога не е значел каквото и да е било за комунистите и техните наследници от БСП. Във въпросната „битка“ при Жабокрек, например, партизаните първо убиват българската охрана, а после убиват и около двайсет ранени немски войници в санаториум. За кулминация следват случайни нападения в безразборното оттегляне.

Такъв е и днешният „героизъм“ на БСП – уж не пращаме оръжие на Украйна, но именно уж. А на мястото, където са убити безпомощни ранени хора, се прави веселие.

Оставям настрана – и на съвестта на ЦИК – как кампанията се открива седмица по-рано.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай