Каракачаков сви сармите на Ревизоро

Да се извини на русенци за арогантния тон, поиска лидерът на ВМРО

Каракачаков сви сармите на Ревизоро | StandartNews.com
  • Да се извини на русенци за арогантния тон, поиска лидерът на ВМРО

Красимир Каракачанов размаха пръст на Емил Димитров – Ревизоро. Вицепремиерът поиска министърът на околната среда и водите да се извини на русенци за арогантния тон.

На хората им омръзна така нареченият политически елит да се държи като богоизбран и единствен, и да смятат, че могат с арогантност да налагат мнение. Затова са хората на улицата, заяви в Русе пред журналисти Каракачанов, който присъства на откриването на паметника на Васил Левски.

Като пример за такъв неподходящ тон той посочи изказването на министъра на околната среда и водите Емил Димитров по повод обгазяването на Русе, за което Ревизоро обвини местната община, че не си е свършила работата. "Министърът на околната среда и водите трябва да дойде и да се извини на русенци - не е нормален подобен арогантен тон", категоричен бе лидерът на ВМРО. По думите му именно "подобен арогантен тон и подобно пренебрежително отношение към хората докараха до това, че по площадите има протестиращи". "Когато в един град има подобен екологичен проблем и той не е от вчера, не можеш да говориш пренебрежително. Не приемам подобен тон", заяви Каракачанов.

На въпрос дали ще поиска оставката на Емил Димитров, който е министър в коалиционното правителство именно от квотата на ВМРО, Каракачанов заяви, че министърът първо трябва да дойде в Русе и да се извини, а "оттам нататък си запазвам правото".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай