Какво очаква ДПС от новите избори? Говори Джейхан Ибрямов

Според него демокрацията у нас не просто е заплашена, а в момента изобщо я няма

Какво очаква ДПС от новите избори? Говори Джейхан Ибрямов | StandartNews.com

"Националният идеал" на т.нар. четворна коалиция в момента е Бойко Рашков да стане шеф на КПКОНПИ. Човекът, който опорочи изборите, а след това ги обяви за честни, който измъчваше инвалиди в предизборната кампания, не може да оглави антикорупционната комисия, заяви в интервю за Нова телевизия депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов.

Той повтори тезата на Движението, че незабавно трябва да се свикат и проведат предсрочни парламентарни избори. Вчерашните скандални разкрития за преговорите за съставяне на кабинет са доказали още веднъж тази теза на ДПС, стана ясно от думите на Ибрямов.

Той и колегите му очакват след изборите в парламентарната зала да влязат нови депутати, които да съставят програма, да формират правителство и да започне да се работи. Зимата чука на вратата, бизнесът и домакинствата нямат предвидимост, а очакват и помощ от държавата. Никой в момента не може да им помогне обаче, тъй като управляващите мислят само кого да нагласят някъде във властта.

ДПС са възмутени, тъй като виждат, че властимащите само удовлетворят собствените си желания. Не говорят за страната, не говорят за програма, не говорят как да изведат България от най-тежката криза. "Стана ясно и видно, че седят на масата най-вече, за да удовлетворят собствения си желания и нищо повече. От сума ти време насам твърдим, че това е най-слабото правителство на България", подчерта Джейхан Ибрямов.

Според него демокрацията у нас не просто е заплашена, а в момента изобщо я няма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай