"Изправи се! мутри вън!" сменят името си

Коалицията избра ръководство на парламентарната си група

"Изправи се! мутри вън!" сменят името си | StandartNews.com

Парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ сменя името си. Тя вече ще се казва „Изправи се.БГ! Ние идваме!“. Това съобщи на брифинг Мая Манолова. По-рано днес стана ясно, че Николай Хаджигенов и Арман Бабикян правят заедно с хората от протеста миналата година неправителствена организация „Ние идваме”.

ВИЖ ОЩЕ: Хаджигенов и Бабикян обявиха: "Ние идваме". Ето защо

Тя каза още, че на заседание е избрано ръководство на формацията. "Аз ще бъда председател на парламентарната група, а Николай Хаджигенов - заместник-председател. Избрахме и двама секретари", заяви Манолова.

Приоритетите на партията остават същите - изгонване на мутрите от властта, повишаване на доходите на българските граждани, преизчисляване на пенсиите, подкрепа за бизнеса с фокус към малкия и семеен бизнес.

"Ще бъде направена и ревизия на досегашната власт, подкрепа на гражданите срещу монополите, съдебна рефома", подчерта Манолова и допълни, че от партията са готови и с първите законопроекти, които ще внесат още на първото заседание на 46-ото Народно събрание в сряда.

Мая Манолова обяви, че за председател на парламента най-малката политическа формация ще предложи Татяна Дончева, която беше зам.-председател в предходното Народно събрание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай