Изненада от Борисов. Нова дата за ротацията и един неудобен въпрос

Много, много сме далеч от ротацията, каза лидерът на ГЕРБ

Изненада от Борисов. Нова дата за ротацията и един неудобен въпрос | StandartNews.com

Много, много сме далеч от ротацията. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. И зададе неудобен въпрос: А какво ще стане, ако не гласуваме оставката на Денков?!

Да забрави егото си. Решението за правителството се взима от парламента, категоричен бе Борисов.

Той разказа, че няма лидерски срещи от доста време и обясни, че са ги отдалечили от ротацията "многото приказки от колегите, които не спират всеки ден, чертаят червени линии и обясняват колко са хубави. И във всичко, което е успешно, са те, а където има проблем - е на ГЕРБ, това няма да го допуснем".

Решението на решението е каквото се разберат Денков и Габриел. Нашите депутати не са пионки, за да гласуват по някакъв начин. Когато дойдат Денков и Габриел и ни убедят, че трябва да гласуваме, ще гласуваме, допълни лидерът на ГЕРБ.

Според него датата 6 март не е задължителна. Ротацията можело да се случи и на 10 или 15 март, например. Помолен да коментира думите на Денков, че ротацията е на 6 март и тогава подава оставка, Борисов заяви: А какво ще стане, ако не му я гласуваме?

Запитан дали все пак има вероятна дата за ротацията, Борисов отговори: Около 6 март.

Днес Денков и Габриел са заедно в Мюнхен и ще използват времето да си говорят. Правят си анализи, изслушват министри. Ние не участваме в това, отсече Борисов.

Запитан дали ГЕРБ ще настоява за оставката на областната управителка на София Вяра Тодена, Борисов коментира: Една (не)коалиция, сглобкаа, както искате я наричайте, изисква много високо ниво на политическа култура. Когато си назначен с подписите на двама души, когато си получил подкрепата на толкова депутати от една партия, логично е по важни въпроси да информираш тази партия. Това не е направено, обясни още лидерът на ГЕРБ. Въобще не коментирам дали решението е правилно или не. Но една такава система работи по този начин, допълни той. И напомни, че всички министри и повечето областни управители са от ПП-ДБ, нашите депутати няма да са съгласни.

Ако Габриел и Денков намерят изход от ситуацията, ще подкрепим. Ако някой си мисли, че с 30 депутата ще извива ръцете на 69, това няма да се случи, категоричен бе Борисов.

Аз нищо не настоявам, в момента сме оставили едни хора да се учат да управляват. Нищо не се прави и строи, пълен застой във всичко, само едни розови фрази, а като гледам по телевизията - скандал след скандал, каза още Борисов. И допълни, че е дал подкрепа в името на доброто на страната. Аз съм човек оптимист, може и да се научат някога, допълни той.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи