Ивелин Иванов: Обединени сме в желанието си да направим още за Силистра

Считам, че управлението не бива никога да се основава на клевети, лъжи и манипулации

Ивелин Иванов: Обединени сме в желанието си да направим още за Силистра | StandartNews.com

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Силистра Ивелин Иванов, който се класира за балотажа на изборите, отправи специално обръщение към гласоподавателите в общината. В него той набляга на ползата от воденето на позитивна кампания и търси доверието на избирателите.

"Стандарт" публикува пълния текст на посланието на кандидат-кмета:

ОБРЪЩЕНИЕ

Ивелин Статев Иванов, кандидат за кмет на община Силистра от ПП ГЕРБ

Уважаеми съграждани,

Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

Да правиш позитивна предизборна кампания, да не използваш компромати срещу опонентите си е нещо, което изисква морал и устойчивост. Да разговаряш с хората за нещата, които са направени преди теб и да знаеш как да ги надградиш и развиеш е умение, което се придобива с опит.

Срещнах се с много хора тези дни и видях, че всеки човек има нужда от внимание и има своите очаквания от кмета. Убеден съм, че хората имат предложения и очаквания и те са възможност за решаване на наболели въпроси, на които ще отговоря, ако работим заедно. Хората искат да им е чисто, светло, да има работа и бъдеще за децата, което е напълно възможно с навременни и реални решения. Създаването е процес и той зависи от всеки от нас.

Считам, че управлението не бива никога да се основава на клевети, лъжи и манипулации. Заставам пред очите Ви, с лицето си, с опита си на народен представител три мандата и управленец в две държавни структури. Мога, знам да работя, защото имам Вашата подкрепа сега за бъдещето. Кметът е кмет на всички.

Стискам ръка на всеки от вас с уважение и с взаимно доверие поемам този ангажимент.

Убеден съм, че тази неделя на балотажа заедно ще победим - за прозрачно и ефективно управление в полза на всички жители на общината.

Да, ние сме обединени в желанието си да направим още за Силистра.

Да работим тук, да работим, така че родителите ни да се гордеят, а децата ни да ни следват!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай