Иван Портних: Давам вота си за бъдещето на морската столица

Иван Портних: Давам вота си за бъдещето на морската столица | StandartNews.com

Гласувам за бъдещето на морската столица, да продължим започнатото обновяване , за един по-добър живот на варненци ! Това каза кандидатът за кмет Иван Портних. Той и съпругата му Вилислава дойдоха малко преди 10.30 часа да гласуват в 47 секция в ОУ „В.Априлов". Младото семейство се нареди на опашка, за да си чака реда.

Въпреки че хората искаха да им дадат предимство кандидатът за кмет и жена му не се възползваха, а чинно чакаха поне половин час пред урната. Четирите бюлетини леко забавят гласуването, но хората организирано и мотивирано упражняват своя вот.Надявам се така да е целия ден и да има наистина висока избирателна активност, коментира още Портних. Според него опашките са умерени, има добра организация в секционните комисии.Кандидатът за кмет участва и в референдума и призова всички да гласуват.

На влизане в училището Иван Портних се пошегува, уверявайки , че този път не си е забравил личната карта, както това се случи на частичните местни избори през 2013 г.Тогава той дори дойде почти на куц крак заради травма на крака и успя да спечели на балотажа срещу своя конкурент доц.Христо Бозов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай