Иван Костов: Всички партии завиха наляво

Иван Костов: Всички партии завиха наляво | StandartNews.com

Варна. Всички партии завиха наляво и отвориха кошницата с обещания, заяви Иван Костов при откриване на предизборната кампания на коалицията ДСБ и Български демократически форум.

Той посочи, че обещават само едно като цитира тук водача на листата във Варна Радан Кънев, че тъмносините дават шанс на 500-900 хиляди българи да изведат България от кризата.

„Забрави се бързо защо са предсрочни изборите", каза Костов. „Не защото Бойко Борисов подаде оставка, те са предсрочни заради една икономическа криза, която започна в 2008 г. Само ние сме се доказали, че можем да извадим България от криза. Това стана след управлението на Андрей Луканов и след Виденовата зима", припомни Иван Костов.

Според него проблемите на България идват от лошото управление. Повсеместно е усещането за обедняване на хората, посочи още той. Българите са подтиснати от това, което направиха монополите, от една администрация, която си върна властта от времето на комунизма и от организираната и битова престъпност, която ги ограбва. „В Кюстендил например ме попитаха какво ще направите, за да не ни купуват черешите за 10 стотинки", каза още Костов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай