Иван Георгиев: Моят билборд са видимите резултати в Григорево

Иван Георгиев: Моят билборд са видимите резултати в Григорево  | StandartNews.com

Аз нямам предизборен билборд. Моят билборд са видимите резултати в Григорево и ще продължа да работя за всички жители от селото. Това каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Григорево Иван Георгиев по време на среща с жителите на населеното място. На срещата присъстваха кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова и кандидатите за общински съветници от общината.

„Не можем и не искаме да променим впечатлението, което сме оставили у вас от работата си през последните години. Идваме, за да поемем ангажименти занапред, които можем да изпълним, без да обещаваме чудеса", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Григорево Иван Георгиев. Той подчерта, че негов основен приоритетите е работата за хората.

Много е важно кметът на населеното място да търси съдействието на общинския кмет за реализиране на проектите. Ако ни гласувате доверие на 25 октомври с номер 11 в бюлетината, аз и моят екип ви гарантираме стабилна и сигурна местна власт", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова. Тя изтъкна, че когато всички са от един отбор, в добра комуникация и координация, проблемите се решават много по-лесно и успешно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай