Искат Корнелия Нинова да оттегли оставката си

Лидерът на БСП Корнелия Нинова да оттегли оставката си, са призовали старозагорските социалисти на разширено заседание на общинския съвет на партията

Искат Корнелия Нинова да оттегли оставката си | StandartNews.com

   Лидерът на БСП Корнелия Нинова да оттегли оставката си. За това призоваха старозагорските социалисти на разширено заседание на общинския съвет на партията, което отчете резултатите от изборите за Европейски парламент. „Резултатите от евроизборите не са повод за подобен акт. БСП е единствената партия, която повиши подкрепата си, въпреки че остана втора политическа сила", аргументираха искането си членовете на партийния съвет.  Според тях Нинова трябвало да остане начело на партията, за да води БСП към успешни местни избори.  Членовете на общинското ръководство с притеснение и загриженост са обсъдили вътрешно-партийното разделение в партията и са призовали за обединяване и обновяване на БСП.
  Според анализатори с подобни искания за оттегляне на оставката на Нинова на практика започвало преброяване на верните и общински организации преди конгреса на БСП през юни.  
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай