Интрига в София. Кой ще е кандидатът на ГЕРБ за кмет

Длъжни сме да правим всичко възможно София да расте, но да не старее

Интрига в София. Кой ще е кандидатът на ГЕРБ за кмет | StandartNews.com

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев от ГЕРБ не каза дали ще се кандидатира за кмет на София

"Такива разговори не са водени. Смисълът за мен е да бъда избран от гражданите, за да свърша нещо", категоричен бе шефът са общинския съвет в ефира на БНТ.

"Длъжни сме да правим всичко възможно София да расте, но да не старее. Столична община има нужда от постоянна поддръжка. Резултатите са удовлетворяващи за всички", каза Георгиев.

"Всички колеги, освен Борис Бонев, подкрепихме най-мащабната инвестиционна програма за изграждане на тротоари в София. Създадохме много ясна верига за отговорност, за да няма ремонт на ремонта. Една трета от парите се предоставят за пряко управление на районните кметове", каза още той.

"Рано е да говорим за кампания за местния вот. Ние имаме много текуща работа. Избрани сме от гражданите да решаваме проблеми, които възникват ежедневно", поясни Георгиев.

"52 км метро, цял подземен град, не се гради лесно. Надявам се наша голяма гордост да бъдат тротоарите, обновяването в кварталите. Създадохме програма, по която вече пет спортни обекта се изграждат в София със средства на спортни клубове и федерации", обясни шефът на СОС.

По думите му достъпът до тези съоръжения е безплатен. Той заяви, че предстои да бъде разкрита нова спорта зала в столицата. Тя ще бъде най-голямата зала в столицата. Инвестицията е на стойност 13 млн. лв., а площта е близо 7000 кв. метра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай