Илин Димитров заяви, че наследява министерство с ясни политики

Той изброи приоритетите в работата си

Илин Димитров заяви, че наследява министерство с ясни политики | StandartNews.com

Служебният министър на туризма Илин Димитров прие поста от Христо Проданов. Проданов благодари на екипа си и изрази задоволство, че в държавното управление на туризма ще има приемственост в лицето на досегашния председател на Комисията по туризъм в Народното събрание Илин Димитров. Той подари на наследника си икона на свети Георги Победоносец – символ на многото победи, които предстоят в туризма.

Христо Проданов заяви: "Тъй ние досега бяхме коалиционни партньори, това е едно изключително важно нещо за мен, защото това, което сме записали в коалиционното споразумение, може да продължи да се осъществява."

Служебният министър на туризма Илин Димитров заяви, че наследява подредено, добре работещо министерство с ясни политики, визия и цели, където си личи че са положени огромни усилия. Той изброи приоритетите в работата си:

"Това, което би могло да направи това служебно правителство, е да продължи хубавите инициативи, да поработи върху неотложните задачи - като администрирането на мярката за 40 лв. за чужденец, да продължи с политиката за възможност на провеждане на туристическата ни услуга в условията на Covid, защото и това е много важен момент, и не на последно място - да засилим също и оценката на категоризациите".

Източник: БНР

Снимка: Мила Младенова, БНР

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай