Играта загрубя! Радев и Нинова си разменят тежки удари

Калоян Методиев също нападна президента

Играта загрубя! Радев и Нинова си разменят тежки удари | StandartNews.com

Играта загрубя. Румен Радев и Корнелия Нинова си размениха днес тежки удари.

ВИЖ ОЩЕ: Уникално изказване на Радев! Какво е направил Петков

Престрелката започна със сутрешно интервю на соцлидера в БНТ, където Нинова обяви, че Радев е искал да бъде премиер в сянка и да дърпа конците на Кирил Петков. От първия ден на правителството работел срещу него.

ВИЖ ОЩЕ: Нинова с тежки думи към Радев. Разкри причината за разрива

Отговорът на президента не закъсня. От авиобазата „Граф Игнатиево” той отвърна на удара. "Интервюто на Кирил Петков пред "Гардиън" е много показателно. Първо - премиерът лично призна, че България изнася оръжия за Украйна, и второ - в своето желание "да уцели мен, той простреля г-жа Нинова, която оглавява комисията, отговаряща за издаване на разрешително за това оръжие", заяви Радев.

По-късно в битката от името на Нинова влезе началникът на кабинета й Калоян Методиев. Преди това той бе началник на кабинета на Румен Радев.

Радев е постоянна черна станция, руши партиите чрез вътрешни опозиции, обяви с пост във фейсбук Методиев. И заяви: Обсесията за власт на президента е опасна за стабилността в България и следва да бъде спряна.

В президентството имаше център за сваляне на кабинета, написа още Калоян Методиев. И допълни: „Рушенето на политически партии чрез управление на вътрешни опозиции, за което съм предупредил още преди две години, на институции, вече и на настоящето правителство, вече е запазена марка на президентството”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай