Христо Иванов с призив: Да се върнем към народната нива и да орем

Според съпредседателя на ДБ няма нова ситуация след изборите

Христо Иванов с призив: Да се върнем към народната нива и да орем | StandartNews.com

"Не може да се каже, че след местните избори е възникнала нова политическа ситуация, която да налага преразглеждане на приоритетите, в името на които беше създадено управлението". Това коментира съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов в кулоарите на парламента.

"Това управление от самото начало е трудно и носи негативи на всички участници в него. Всяка от партиите и коалициите ще си направи своя анализ, но аз очаквам като преминат малко умората и емоциите, да се върнем към народната нива и да продължим да орем, колкото и да е трудно".

Разговорът за смяна на министри трябва да се води главно с премиера и вицепремиера, които направиха селекцията, коментира Иванов. Попитан ще бъде ли подписано коалиционно споразумение с ГЕРБ, отговори, че от началото е настоявал всички договорки да бъдат в писмен вид.

Колегите от "Продължаваме Промяната" също искат, всички искат, но живеем в една ситуация, в която не всичко се получава", коментира той.

Преди да се впуснем в коментари за подадената оставка на Мустафа Карадайъ, е редно да чуем какво ще кажат ДПС, посочи още Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай