Голямо обещание! Кметът-отличник на вота

Победата е на всички перничани, изтъкна Станислав Владимиров

Голямо обещание! Кметът-отличник на вота | StandartNews.com

Източник: БНТ

По предварителни данни досегашният кмет на Перник Станислав Владимиров печели изборите в града с повече от 70%. "Поемам ангажимент Перник да се превърне в най-хубавото място за живеене", заяви той пред на БНТ.

Категорична победа в Перник! За кого гласуваха над 70% от избирателите

"Победата е на всички перничани. Подкрепата, която усещах през целия мандат и преминаването през трудностите като едно семейство, наистина ми даде сили и увереност да продължа напред. Огромно благодаря за тази подкрепа".

Попитан за подкрепата, изявена от ГЕРБ и лидера ѝ Бойко Борисов, Владимиров коментира, че устойчивет партньорства в политиката се създават трудно

"С г-н Борисов създадохме наистина партньорство, което беше в ползва на перничани. За четирите години и с негова помощ се случиха много хубави неща, сигурен съм, че ще срещам неговата подкрепа и в бъдеще, както и на други политически лидери.

Обясни, че е било едно от най-трудните решения в живота му да напусне БСП, защото е четвърто поколение социалист и си е тръгнал оттам заради "изключителната токсичност и омраза, която ръководството проявява към хората, които могат да печелят избори".

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай