Пламен Николов е кандидатът за премиер /ВИДЕО/

След броени минути започва церемонията

Пламен Николов е кандидатът за премиер /ВИДЕО/ | StandartNews.com

Пламен Николов е кандидатът за премиер на "Има такъв народ". Току що той влезе на "Дондуков" 2, за да получи мандата за съставяне на правителство. В Президентството Пламен Николов бе придружен от Тошко Йорданов, Филип Станев, Станислав Балабанов и Ивайло Вълчев.

Първото интервю на Пламен Николов е в "Стандарт". Ето го: Пламен Николов: Данъчни облекчения за фирми, които наемат учени

Пламен Николов е доктор по философия на правото, политиката и икономиката, един от водещите експерти на "Има такъв народ" в сектор "Образование и наука", депутат от ИТН.

https://nstatic.nova.bg/public/pics/anysize/1627653774.png

Д-р Николов е завършил СУ "Св. Климент Охридски", специализирал е в Klagenfurt Alpen-Adria Universitat, Австрия.Преминал е и през Ръсел Уайз Академи в Сан Франциско, САЩ. Има над 20 години опит в бизнес развитието и управлението на проекти, дългогодишен ръководител, мениджър с доказани бизнес постижения, владее три езика – руски, немски и английски.

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

Хората гласуваха за вас да сте фронтът на промяната, каза президентът Румен Радев. И допълни: „В резултат на изборите от 11 юли на вас се падна отговорността да получите първия мандат. Хората гласуваха за вас с очаквания да консолидирате фронта на промяната срещу проваления корупционен модел на властта. Време е да разберем с кои личности.”.

За мен е изключителна чест и отговорност. Ще направя всичко възможно всичко да бъде по установените закони, заяви Пламен Николов, след като получи папката с проучвателния мандат.

ВИЖ ОЩЕ: Ивайло Вълчев потвърди: Имаме ново име за премиер

ВИЖ ОЩЕ: ИТН: Днес ще разберете кои са премиерът и министрите ни

ВИЖ ОЩЕ: ИТН: Нито една партия не ни е питала за министрите

ВИЖ ОЩЕ: Христо Иванов готов да продължи преговорите

ВИЖ ОЩЕ: Манолова: Не стреляме по ИТН

ВИЖ ОЩЕ: Мирчев: Надяваме се да научим името на премиера преди Радев

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай