ГЕРБ тръгна с молебен под Царевец

ГЕРБ тръгна с молебен под Царевец | StandartNews.com

Велико Търново. Позитивна кампания и четири депутатски мандата в района е целта, която си поставят от ГЕРБ Велико Търново.

„Ние няма да хулим никого, въпреки че сега хулите са насочени основно към ГЕРБ. Можем да се изправим с гордо вдигнато чело пред хората, защото сме отчели грешките и имаме воля и ресурс да подобрим социалната среда, да довършим значимите започнати проекти и да дадем старта на нови такива" – каза вторият в листата на ГЕРБ и бивш народен представител Евгени Стоев. С молебен за здраве в Катедралния храм „Рождество на Пресвета Богородица" кандидатите за народни представители от Великотърновски многомандатен район, членове и симпатизанти на ГЕРБ поставиха началото на предизборната кампания в региона.

Развитието на икономиката и туризма са сред основните приоритети на кандидатите за народни представители. Подобряването на социалната среда и повишаване доходите на хората са целите които сме си поставили за следващия мандат, каза Евгени Стоев.

По случай наближаващите Великденски празници ГЕРБ – Велико Търново дари на Катедралния храм икона „Възкресение Христово". Иконата е дело на Цветелина Максимова и изобразява спускането на Божия син в Ада и извеждането от там на Адам, Ева, Йоан Кръстител и Апостолите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай