ГЕРБ се регистрира в ЦИК

ГЕРБ се регистрира в ЦИК | StandartNews.com

"ГЕРБ се регистрира първа в ЦИК, защото винаги сме максимално добре подготвени за всеки национален избор. Това казах днес след като заедно с административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и с младежи от партията внесохме документите за регистрация за изборите за президент и вицепрезидент". Това съобщи във Фейсбук зам.-председателят на партията Цветан Цветанов.

"Благодарих на Младежи-ГЕРБ, че спазват традицията от 2007 г. да запазят първото място пред ЦИК и партията да се регистрира първа за изборите. Благодарих и на всички структури на ГЕРБ в цялата страна, които събраха само за 3 дни над 36 хиляди подписа за регистрацията. Заедно с подписите сме изпълнили и всички изисквания, в ЦИК приеха документите, които представихме, без абсолютно никакви забележки. Кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент ще бъдат обявени на 2 октомври", уточни той.

Участваме на изборите с пълна мобилизация и с единствената цел - да ги спечелим, заключи Цветанов.

„Кандидатът ни за президент е достатъчно известен. Това, че ще бъде обявен на по-късен етап, по никакъв начин не трябва да създава интерпретации или определи внушения, които някой иска да направи в публичното пространство". Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ, цитиран от БГНЕС. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай