ГЕРБ: От 4 години нещата се наричат с истинските им имена

ГЕРБ: От 4 години нещата се наричат с истинските им имена | StandartNews.com

 Точно това ме накара да вляза в редиците на досега управляващата партия ГЕРБ. Партията, която не дели хората на етноси. Всички сме един народ, граждани на тази държава. Формулата на успеха е работещата икономика, от която идват работа и по-високи доходи"

Това каза кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ в Сливен д-р Тодор Бакалов, заедно с д-р Димитър Павлов и Даниела Павлова, на среща с жителите на село Бяла паланка и град Шивачево.

„Това е единствената листа в Сливен, в която няма парашутисти. В нея са включени местни хора. Листа, в която общинските структури са номинирали кандидатите си и не е имало намеса от централното ръководство", заяви д-р Димитър Павлов.

Павлов подчерта, че народните представители от ГЕРБ - Сливен в 41-то НС са хора с авторитет в своята област и са работили в интерес на гражданите по време на целия мандат. Д-р Павлов акцентира върху активната дейност на Десислава Танева като председател на Парламентарната комисия по земеделие и гори и големия й принос за реализацията на редица проекти за Oбласт Сливен. Той припомни, че благодарение на нейните усилия беше извършен исторически ремонт на пътя Твърдица - Елена, построени са две нови отделения за сливенската болница, ремонтирани са други отделения и е закупена високотехнологична апаратура за диагностика на онкологични заболявания. Отново благодарение на Десислава Танева се разкри филиал в Сливен на Медицинския университет - Варна за обучение на медицински сестри и акушерки, беше запазена Военна болница - Сливен, както и болничната помощ в Котел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай