ГЕРБ - Сливен не е разлепял плакати върху лична сбственост

ГЕРБ - Сливен не е разлепял плакати върху лична сбственост | StandartNews.com

Ръководството на ПП ГЕРБ - Сливен категорично се разграничава от случаите на разлепени плакати на партията по лични автомобили, балкони и жилищни сгради в града.

Установено е, че тази нощ известно количество рекламни материали са откраднати от екипа, който разпространява плакатите на партията в предизборната кампания. Това е политическа провокация, която цели дискредитирането на кандидатурата ни за кмет и общински съветници.

ГЕРБ - Сливен никога и по никакъв начин не е толерирала разлепянето на плакати върху личната собственост на гражданите. Откакто партията участва в избори, не е имало подобни случаи и ние категорично осъждаме този опит за изостряне на политическата кампания в региона.

Припомняме на сливенската общественост и на политическите ни опоненти, че именно ГЕРБ инициира подписването на споразумение за честна и толерантна предизборна кампания. В офиса на партията ежедневно постъпват сигнали за редица актове на останалите политически сили, които грубо нарушават подписаното споразумение. Тъй като ние спазваме принципите на толерантна предизборна кампания, не ги афишираме публично, а ги отнасяме към компетентните органи. Призоваваме и гражданите да продължават да сигнализират за подобни опити за провокация.

Предизборният щаб на партията вече е създал организация, разлепените плакати на ГЕРБ, нарушаващи личното пространство на гражданите, да бъдат изчистени още днес.

ГЕРБ не участва в „плакатни войни", а се бори за Нов път за Сливен единствено с качествени идеи, решения и принципно поведение!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай