ГЕРБ се пребори за четири министерства. Люта битка за още две

ГЕРБ иска да има двама стратегически министри

ГЕРБ се пребори за четири министерства. Люта битка за още две | StandartNews.com

Инфарктни преговори за кабинет при ротацията. ГЕРБ успя да се пребори за три министерства, тече люта битка за още две.

ВИЖ ОЩЕ: Изтекоха първите имена за нови министри. Преговорите приключиха

Най-вероятно желанието на премиера в оставка Николай Денков да се занимава с външна политика ще бъде удовлетворено чрез създаването на Министерство на европейските въпроси, което той ще оглави. Това е била една от първите теми при старта на разпределението на постове във второто ротационно правителство начело с Мария Габриел, съобщиха източници от партията на Кирил Петков, предаде "24 часа".

Ако това се случи, МВнР остава за ГЕРБ. Партията на Борисов ще получи министерствата на иновациите, на екологията и туризма.

Големият спор бил за двете стратегически ведомства - на енергетиката и отбраната. Засега ГЕРБ са едни гърди напред и очакват да успеят за се преборят за ключовите министри.

Депутати на Кирил Петков повтарят, че приемат експертите Калин Стоянов на МВР и на културата Кръстьо Кръстев по-скоро като близки до партията на Бойко Борисов, въпреки че от ГЕРБ категорично не приемат, че тези две министерство са в тяхната сфера на влияние.
 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи
123
преди 1 месец

Няма спасение, изхода е един , червената точка да изчисти всички до един сега управляващи и зараждане на нещо ново....другото е пародия без край.....

Откажи