ГЕРБ със светкавична реакция след хода на Петков. Кога ще се срещнат

До часове ще стане ясно какво следва

ГЕРБ със светкавична реакция след хода на Петков. Кога ще се срещнат | StandartNews.com

Преговорният екип от ГЕРБ-СДС за ротацията на властта, в състав Мария Габриел, Теменужка Петкова, Деница Сачева и Рая Назарян предложи днес на „Продължаваме промяната” – „Демократична България” преговорите между двете управляващи коалиции да започнат на 9 март, събота, в 10:00 ч. в зала 232 на Народното събрание.

Това се случи, след като Кирил Петков покани екипа на ГЕРБ на преговори още на 8 март.

Извънредно от Петков! Спешен ход за преговорите

„С цел провеждането на конструктивен и резултатен диалог, предлагаме преговорите да започнат по проекта на „Споразумение за съвместно управление в рамките на мандата на 49-ото Народно събрание между ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната” – „Демократична България” и „Механизъм за вземане на решения”, с които разполагате, както и състав и структура на Министерски съвет”, се посочва в позицията на ГЕРБ.

Оттам заявяват на ПП-ДБ, че „основните принципи и приоритети на управление са заложени, както в нашите работни проекти, така и във Вашия меморандум”.

„Считаме, че едва след като и ако постигнем съгласие по споразумението и механизма на управление, можем да продължим съвместно по изработването на законодателната и управленска програми”, допълват от ГЕРБ-СДС.

Те настояват да получат от ПП-ДБ „потвърждение във възможно най-кратки срокове, в рамките на деня”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Куртев
преди 1 месец

Боци, не им се давай на променкаджиите!

Откажи
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи