Фандъкова: Дреков подготвя графика за ремонт на улици в район „Лозенец“

Фандъкова: Дреков подготвя графика за ремонт на улици в район „Лозенец“ | StandartNews.com

„Основният нов приоритет в следващите години е ремонтът на кварталните улици и затова ролята на районните кметове е ключова. На тях разчитам, за да подготвят графика на работата във всеки квартал. Любомир Дреков, който е нашият кандидат за кмет на район „Лозенец", вече работи по графика за квартала". Tова заяви Йорданка Фандъкова при среща с граждани в кв. „Лозенец".

„В средата на другата година ще сме готови с разширението на метрото до ул. „Сребърна" и още над 20 хил. души ще могат да пътуват с него всеки ден. Планираме и разширение на бул. „Черни връх" до Околовръстния път", каза още Фандъкова.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Лозенец" Любомир Дреков обясни, че предстоят цялостни ремонти на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", бул. „Арсеналски", бул. „Джеймс Баучер", ул. „Богатица" и ул. „Милин камък".

В програмата на Любомир Дреков е заложено строителството на нова детска градина в кв. „Кръстова вада" и изграждаме нова сграда към ЦДГ 93. В последните години в района бяха построени две нови сгради на детски градини. „Разработили сме проектите за внедряване на енергийна ефективност в 7 от общинските училища и детски градини в района, както и ремонта на дворовете на 4 училища", каза Дреков и допълни, че ще бъде изградена и нова спортна зала до 21 СОУ. Той обясни, че се подготвя разширение на видеонаблюдението в четири от градините и изграждането на парк при църквата „Свети Мина".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай