Ева Паунова връчи награди за иновации

Ева Паунова връчи награди за иновации | StandartNews.com

България има нужда от хора, които предизвикват реалността и я променят, които създават и развиват бизнеса и наемат или помагат на стотици други. Те са отворени да поемат рискове, търсещи решения на проблеми, непрекъснато опитващи се. Защото ако по време на индустриалната революция най-ценният елемент на труда е бил неквалифицираният работен и физически труд, то по време на дигиталната революция нашият най-скъп и стойностен капитал е човешкият. Капитал на идеи, усъвършенстване и търсене на положителна промяна. Всяка устойчива иновация, която води със себе си промяна е продукт на този човешки потенциал. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, която бе специален гост на годишната среща на ключовите служители на ЧЕЗ, провела се в сряда, 9 декември 2015 г. В рамките на срещата тя награди носителите на наградите „ЧЕЗ Иноватор" за 2015 г. Това са Диана Илиева, Екип СМУК и Христофор Христов.

Старт на конкурса за иновации и ефективни решения „ЧЕЗ Иноватор" бе даден през 2014 г. като негова цел е стимулиране на служителите за даване на предложения и включване в инициативи. Иновативните проекти са насочени към подобряване обслужването на клиентите, съвременни IT решения, подобряване на ефективността на транспорт и логистика, оптимизиране на дейностите в мерене и управление на данни.

Програма „Ключови служители" на ЧЕЗ стартира през 2009 г., а нейна основна цел е да открие и отличи служителите с висок потенциал, да ги мотивира за професионално и личностно усъвършенстване като им предоставя необходимите условия и среда за развитие. През последните 5 г. в Програмата са взели участие над 500 служители, а над 80 от тях вече заемат мениджърски и ръководни позиции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай