Екзотична депутатка скандално нападна Радев! Причината

Какво каза Елисавета Белобрадова

Екзотична депутатка скандално нападна Радев! Причината | StandartNews.com

Бившата депутатка от ДБ Елисавета Белобрадова обвини служебното правителство, президента Румен Радев и правоохратигелните органи в лицемерие по отношение нелегалния трафик на мигранти в България. В пост във Фейсбук тя коментира с горчива ирония, че президентът Радев и ръководството на МВР сякаш едва сега разбират, че в системата ни за сигурност има корупция, която позволява незаконния трафик.

„Много се извинявам, но целият народ знае, че има организиран нелегален трафик с участието на държавни служители от поне пет-шест години. BBC знае, Gardian знае. Динко знае. Всички в областта знаят, че масово мигранти пресичат границата нелегално, биват бити, събличани до голо, ограбвани и връщани, ако не са си платили на правилните институции.

А тези бусове и коли вървят от седем години. Всичките няма как да вървят без протекции.

Парите, които се печелят от трафика, са огромни. Беше изключително важно, икономически важно подчертавам, да създадем ужасни мизерни условия в лагерите, да бавим документи, да бием мигранти и да настроим цялото българско общество против тях.

Всичко е за пари - пари на съответните хора да те пуснат през границата, пари да ти одобрят документите, пари да не те бавят, пари за да ти намерят измислен адрес, на който да се регистрираш, пари, за да избягаш”, пише бившата депутатка.

„Вие, изненаданите, откъде идвате, къде сте били и ако сте били тук, какво сте работили през тия години? Как въобще си позволявате да излизате и да заявявате собствената грандиозна некомпетентност или да лъжете толкова нагло.

И най-вече - какво щяхте да направите, ако тези полицаи не бяха загинали? Аз знам - нищо. Защото нищото ви е пари за подкупи, мизерия, смърт и мъка”, пише Елисавета Белобрадова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай