Екшън в БНТ заради Борисов. Харизанов и Хаджигенов на нож

Скандал за тенис и нощни шкафчета

Екшън в БНТ заради Борисов. Харизанов и Хаджигенов на нож | StandartNews.com

Екшън в ефира на БНТ събуди българите. Георги Харизанов и Николай Хаджигенов влязоха в словесен спаринг заради Бойко Борисов. Двамата коментираха горещите политически теми, но от първите им думи си пролича, че скандалът е неизбежен.

ВИЖ ОЩЕ: Народът меси козунаци, Борисов - кабинет

Хаджигенов в типичен стил оплю лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и каза, че подобрената комуникация между водещите партии не означава нищо.

Харизанов го контрира, че в момента в НС се случват много политически неща, които той харесва.

"Какво ви харесва на вас, да ходите в Банкя и да играете футбол и тенис ли", попита бившият депутат. "Тенисът е страхотен спорт, препоръчвам ви да опитате. Аз ходя в Банкя да играя тенис, а не да пипам по нощните шкафчета. Кортовете там са много добри, въздухът е много чист", контрира анализаторът.

Двамата продължиха да се заяждат.

Харизанов бе категоричен, че е съгласен точно тези партии, които избра народът на вота, да влязат в парламента като заяви, че не му липсват Мая Манолова, Татяна Дончева и партиите на протеста. По този начин той захапа Хаджигенов, който беше част от 47-ото Народно събрание в коалицията "Изправи се. БГ" с Мая Манолова.

Хаджигенов не пожела да отговори на своя събеседник, въпреки че водещият Георги Любенов му прехвърли ловко топката.

"Другите политически сили считат за нормално да се мазнят на Борисов, ние не", възкликна Хаджигенов.

"Радвам се, че студиото на БНТ беше поле за разговори между двама анализатори, каквито са Георги Харизанов и Николай Хаджигенов", завърши Любенов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай