Д-р Дарин Димитров: Време е Търговище да има кмет от ГЕРБ

Д-р Дарин Димитров: Време е Търговище да има кмет от ГЕРБ | StandartNews.com

"Ние сме сигурни в победата. Време е Търговище да има кмет от ГЕРБ." Това заяви кандидатът за кмет на Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров на официалното откриване на предизборната кампания в предизборния щаб на партията. Д-р Димитров сподели, че градът има нужда от промяна и тя трябва да бъде осезателна.

„Искам Търговище да бъде модерен европейски град и общината по-добро място за живеене. Затова усилията ми ще бъдат насочени в три посоки – ускоряване темпото на развитие, генериране на нови идеи и сближаване на общността", каза кандидатът за кмет. Той представи и основните приоритети, по които ще работи – инфраструктура, конкурентна икономика, модерно селско стопанство и инвестиции, чисти и зелени населени места, грижа за гражданите. „Моето желание е да се инвестира в града, проектите да се изпълняват от наши фирми, защото по този начин, парите, които влизат от Европа ще влизат в нашия град", подчерта кандидатът за кмет. "Целта ми е да обединим хората в една кауза. И това е каузата за Търговище", допълни д-р Димитров. "Моят номер в бюлетината е 13. Аз не вярвам във фатализма на това число. Лесно се помни, нечетно, с него трудно се дели и аз го приемам като число на късмета", категоричен бе д-р Дарин Димитров.

На официалното откриване на предизборната кампания, председателят на Областния предизборен щаб д-р Венка Стоянова представи и кандидатите за общински съветници. В листата влизат специалисти в различни области - учители, доктори, инженери, икономисти и др. Представени бяха и кандидатите за кметове на кметства от ПП ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай