Д-р Дарин Димитров и треньори oбсъдиха проблемите на спорта в Търговище

Д-р Дарин Димитров и треньори oбсъдиха проблемите на спорта в Търговище | StandartNews.com

В приятелски и конструктивен тон премина срещата на кандидата за кмет от ГЕРБ на Търговище д-р Дарин Димитров с треньори и ръководители на спортни клубове в града. Д-р Димитров и представителите на спорта обсъдиха лошото състояние на спортните бази в Търговище и липсата на елементарни условия за развитието на спорта. Всички треньори и деятели се включиха в обсъждането със свои идеи и предложния. Бяха широко дискутирани пречките, породени от лошата организация на спортната дейност в общината, непрозрачното финансиране и фаворизиране на клубове.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ сподели, че развитието на спорта и културата са едни от начините, с които да се задържат младите хора в Търговище. Той добави, че е необходимо да бъде създадено удобство за функциониране на спортните клубове.

В края на срещата, д-р Дарин Димитров и треньорите се обединиха около мнението да бъде разработена дългосрочна Стратегия за развитието на спорта в община Търговище, в която да бъдат заложени конкретните цели и действия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай