Петък,

Доган към депесарите: Покажете силата си!

От: СТАНДАРТ -
A
A
A

Най-значимото ми творение в живота е „Движение за права и свободи“, което Ви принадлежи във времето. Това пише на депесарите почетният председател на Движението д-р Ахмед Доган в Открито обръщение към структурите. Повод са номинациите му за народен представител. От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката, казва д-р Доган. И призовава своите приятели и съмишленици от ДПС: "Ако искате да ме зарадвате, покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори.".

Ето пълния тест на обръщението на Ахмед Доган:

Открито обръщение към структурите на ДПС

Приятели и съмишленици!

Преди всичко искам да изразя благодарността си към всички, които желаят поне виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на „А. Доган“ ме изненада, защото всички знаете, че вече девета година не се занимавам с политическа дейност. Но признавам, получих и кефлийско настроение за добре свършена работа, за което също ви благодаря.

ДПС се превърна в значима политическа формация. И вече три десетилетия почти всички новопръкнали се партии и коалиции задължително се позиционират и търсят политическа идентичност спрямо ценностната система на Движението.

Не е лошо да бъдеш управляващ параметър в геометрията на политическото пространство, но този политически статус си има цена и тя трябва да се заплати.

Разбирам, че включването на „А. Доган“ в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително „зарежда“ емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото „образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на  Прехода. И в този контест върши работа и на свои, и на чужди.

От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката. Най-значимото ми творение в живота е „Движение за права и свободи“, което Ви принадлежи във времето.

Ако искате да ме зарадвате, покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори.

С обич и доверие,Винаги Ваш: А. Д. !

http://epicenter.bg/upfiles/00-12.jpg

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички