Добричките социалисти се разграничиха от общинския си лидер

Добричките социалисти се разграничиха от общинския си лидер | StandartNews.com

Добрич. Проведен извънреден пленум в петък вечерта на БСП - Добрич, е излязъл с решение, което е изпратено и до Националния съвет на БСП. В него се казва, че по решение на Изпълнителното бюро на общинската организация на БСП– град Добрич, на провелото се извънредно пленарно заседание на Общинския съвет БСП - Добрич се разграничава от действията на общинския лидер Владимир Калчев.

В решението е записано: „Общинският съвет на БСП-Добрич, като установи противоуставното участие на председателя на общинската организация Владимир Калчев в проявите на инициативата „АБВ" – формация, различна от БСП, и като прецени, че с това се уврежда авторитета на общинската организация на БСП в Добрич и се цели разцепването й, се разграничава от конкретните действия на председателя на общинската организация на партията Владимир Калчев с аргумента - участието му в проекта „АБВ".

За "Стандарт" Генади Ганчев -зам.-областен председател поясни, че това не означава избор на нов председател и ще се изчака и решението от заседанието на Националния съвет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай