Димитър Антов сяда на стола на Ангел Джамбаски

Димитър Антов сяда на стола на Ангел Джамбаски | StandartNews.com

София. Димитър Антов зае мястото на Ангел Джамбаски от ВМРО в Столичен общински съвет. Той положи клетва като съветник и обясни, че ще представлява малкия бизнес, защото има такъв.

„Всеки ден съм с работни дрехи и с този костюм не се чувствам толкова добре. Един съветник от 60 човека не може да си постави големи цели. Ние не сме представители на нито една политическа партия. И БСП и ДПС, особено ДПС са партии на корпоративния капитал, заблуждават, че са социални, но са корпоративни. Онова, което ще правя, е да защитавам интересите на малкия предприемач. Смятам, че 99,5% от българите са бедни, но поне 50% от тях желаят да правят някакъв малък бизнес", каза Антов. „Не съм член на ВМРО въпреки, че тази партия наистина ми даде възможност да защитавам тези позиции. Те също казаха, че защитават малките проблеми на хората", добави Антов.

Преди дни евродепутатът Ангел Джамбазки от коалицията "България без цензура"-ВМРО бе приет за член на групата на Европейските консерватори и реформисти (ECR) в Европарламента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай