Деян Николов със съвети към младите. Какво им каза

Кандидат-кметът за София на "Възраждане" се срещна с IT експерти

Деян Николов със съвети към младите. Какво им каза | StandartNews.com

"Бях на среща с представители на BESCO. Млади иновативни хора, които искат да работят за София, но никой не им дава възможност. Поговорихме за проблемите в техните среди и те казват - искат да имат комуникация с общината, за да може да инвестират времето и идеите си в града.  

Защо не са го направили досега? Защото срещу тях застава архаичната администрация и ЗДОИ (Закон за достъп до обществена информация). Аз искам да направя цялата информация в общината достъпна в една база данни, за да може всеки, който иска да направи качествен анализ, да има тази възможност. Това ще доведе до по-лесно установяване на проблемите от браншовите организации и до търсенето на тяхното решение.“, написа след срещата Деян Николов в своята страница в социалната мрежа Фейсбук.

На 29 октомври софиянци избират между чисто, прозрачно и последователно управление на Столицата с „Възраждане“ или сглобката да се пренесе в местната власт. Изборът е между "Възраждане" и останалите кандидати сочени за фаворити.

 

От едната страна е Деян Николов – икономист с чисто политическо минало, част от „Възраждане“ от 2017 г. и едно от ключовите лица на политическата сила, която единствена следва последователно политиката си. 

 

А от другата страна кандидатите на сглобката -  кандидатът на ГЕРБ, който управлява София последните години, чието упраление е  емблема на мръсотия и корупция, кандидатът на ПП-ДБ, който както стана ясно има дълбока връзка с ДС и не отрича, че ще влезе в сглобка с ГЕРБ след местния вот и кандидатът на БСП, който е работил с Отворено общество, публично е изразявал подкрепа за Истанбулската конвенция и подкрепата си за масова ваксинация за Ковид 19.

 

Софиянци имат избор още два дни, а после или ще управляват София заедно с Деян Николов или сглобката ще ги управлява.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай