Депутати правят фен клуб на "Левски" в парламента

Депутати правят фен клуб на "Левски" в парламента | StandartNews.com

София. Парламентарен фен клуб на синия отбор ще създаде депутатът от Реформаторския блок Борис Станимиров. Това обяви самият той през Фейсбук страницата си часове след като положи клетва като народен представител. 

"Търсих парламентарния фен клуб на "Левски", за да се запиша. Оказа се, че такъв няма. Ще направя тогава! По случай вековния юбилей на Клуба и четвъртвековния юбилей на свободата ще подкрепим Отбора на Свободата и в НС. Ще се свържа първо с феновете, защото именно заради тях "Левски" значи свобода", гласи статусът на депутата фен. 

Борис Станимиров влезе в парламента на мястото на Петър Москов от Реформаторския блок, който пое министерството на здравеопазването. Той и още 14 нови депутати положиха клетва в началото на заседанието на Народното събрание тази сутрин. Първата работа на Станимиров, преди да потърси фен клуб на "Левски", бе да внесе проектозакон за промени в закона за народната просвета, с който да се въведе изучаването в училище на престъпленията на комунистическия режим. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай