Държавата е в нокдаун! Дончев с тежко предупреждение

Тече съдбоносната Национална конференция на ГЕРБ

Държавата е в нокдаун! Дончев с тежко предупреждение | StandartNews.com

Проблемът с управлението на държавата става все по-сериозен!

Започна Национално съвещание на ГЕРБ. На форума председателят на политическата формация Бойко Борисов и ръководството ѝ ще представят проект за Споразумение за съвместно управление между коалиция ГЕРБ-СДС и коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България" (ПП-ДБ) до края на мандата на 49-ото Народно събрание.

ВИЖ ОЩЕ: Официално! Ето предложението за кабинет на ГЕРБ, топката е в ПП

Първи думата взе Томислав Дончев, който е член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

"Днес трябва да вземем важни решения. Няма да правим анализ на ситуацията, в която се намираме. Той е направен вече. Споделяли сме оценката си, ако не стотици, то хиляди пъти. И тя не е ласкава.

ВИЖ ОЩЕ: Ротация или избори? Борисов каза най-чаканата новина

Няма да разнищваме въпроса защо стигнахме до тук. Ако върнем календара девет месеца назад ще припомня, че друг вариант нямаше. Наш дълг беше да изведем страната от непрекъснатия цикъл на избори, липса на редовно работещи парламенти, които да правят реформи.

Необходимата отстъпка, необходимата жертва я направихме. Същественият въпрос е дали си заслужаваше. Боя се, че ще дадете еднозначен отговор.

Въпросът е дали имаше логика да дадеш подкрепа на този, чиято единствена цел е да те унищожи? Има ли логика да дадеш почти цялата власт на втория, който е по-малък?

Няма!

Нещо повече – едно правителство съществува не за да му се радваме, а да дава резултати. Боя се, че друг освен Мария не може да се похвали с резултати", каза Дончев.

"Най-големият проблем е, че стигнахме до там да разделят гражданите на правилни и неправилни. Ако подкрепяш правилната партия - си добър, а ако не - си неправилен гражданин.

Боя се, че ротацията към този момент е безсмислен.

Нещата не може да продължат така. Не може да допуснем МС да е нещо средно между стажантска програма и туристическа агенция. Не може да оставим Мария заложник в Министерски съвет (МС) и по цял ден да се обяснява за действията или бездействията на неособено адекватни министри.

Поради всички ултиматуми, които получихме, следва да отидем на избори. Но страната няма нужда от избори.

Има ли трети вариант? Ще допусна, че има, но в цялата ситуация трябва да се въведе ред!", отсече Дончев.

Слушайте ме много внимателно, за да не се наложи след няколко месеца да повтарям същото. Тогава първият може да е станал още по-голям и силен, а вторият трети" отсече той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
гост
преди 1 месец

държавата е в нокдаун заради пп дб и герб. Мишки - държат се заедно, защото поотделно са аут.

Откажи
Иван
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи