Дариткова отговори на протестиращите

Всички имаме права, каза шефката на ПГ на ГЕРБ

Дариткова отговори на протестиращите | StandartNews.com

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова реагира в социалните мрежи по повод блокирането й в сградата на националната телевизия при вчерашните протести срещу правителството.

ВИЖ ОЩЕ: Изведоха с полиция Нинова и Дариткова от БНТ

"Няма да допусна да бъда използвана за повод за конфликт между протестиращи и полиция! Всички обаче имаме своите права! #БНТ", написа Дариткова.

ВИЖ ОЩЕ: Протестът скочи на Нинова, тя пак се прилепя

На 16-ят ден от протестите, част от хората се струпаха пред БНТ, където преди това пък бе организиран протест от ударното звено на умните и красивите - "БОЕЦ", които направиха опит да влязат в сградата. Полицията не ги допусна. Други недоволни блокираха и другия вход, през който влизат и излизат служителите на медията. Чуха се викове: "Излизайте!". По-рано председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова и лидерът на БСП Корнелия Нинова участваха в предаването "Панорама". Двете се оказаха блокирани в сградата над час след края на предаването.

Корнелия Нинова бе мощно освиркана. Първоначално тя отиде да говори с протестиращите, за да си направи пиар с тях, но след като я овикаха, се разсърди и заяви, че хората са прекалено агресивни. Полицаи я ескортира до такси, за да се прибере у дома.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай