Даниел Георгиев реши да остане в ГЕРБ

Даниел Георгиев реши да остане в ГЕРБ | StandartNews.com

София. Депутатът от ГЕРБ Даниел Георгиев е оттеглил заявлението си за напускане на парламентарната група на партията. Това съобщи "Преса".

Стандарт Нюз припомня, че вчера лидерът на "България без цензура" Николай Бареков обяви, че Георгиев ще се "отцепи" от ГЕРБ, за да премине в неговата политическа партия.

Днес искането на Георгиев за напускане на групата е било оттеглено от деловодството на Народното събрание. Не са ясни причините за внезапната промяна в решението на депутата.

Внесох молбата за напускане, за да покажа, че има субекти, които искат да има такава входирана молба, каза народният представител на пресконференция на ГЕРБ.

"Имаше период, в който влизах в обяснителен режим. По-провокиращото у мен беше това, че внушенията, които се създаваха с месеци, почнаха леко и нормално да будят съмнения в някои мои колеги в областта и структурите, в една малка част. Затова бях провокиран. Внесох молбата вчера. И двете молби са с една и съща дата. Първата я внесох, за да покажа, че има субекти, които искат да има такава входирана молба и веднага внесох втората молба, която е по моите собствени убеждения, и която анулира първата, посочи Георгиев. Направих го и мисля, че по този начин сложих край на спекулите около моето време. Показах, че искам и оставам в ПП ГЕРБ", обясни още той.

"Имаме дълга седмица, нека всички да бъдем градивни и позитивни, да покажем най-доброто от себе си. Хората да припознаят своя кандидат, който може би мисли добре за тяхното бъдеще, и да пожелаем успех на всички, добави той. Смятам, че по този начин съм прекратил казуса с напускането. Това беше нестандартна, умишлена от моя страна реакция, за да мога да затвърдя доверието в хората около себе си", каза още Даниел Георгиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай