Данаил Папазов настоява за среща с турския си колега

Данаил Папазов настоява за среща с турския си колега | StandartNews.com

София. Новият министър на транспорта Данаил Папазов ще настояваза среща с министъра на транспорта, морските въпроси и съобщенията на Турция, с който да продължи обсъждането на затрудненията на българските превозвачи. Необходимо е да се доведе до край решаването им, както и други въпроси от взаимен интерес. Това заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов пред представители на браншови организации от автомобилния транспорт, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Папазов увери превозвачите, че новото ръководство на министерството продължава да работи усилено за решаване на проблемите на фирмите от транспортния сектор. Министър Папазов заяви още, че за него е от изключителна важност поддържането на успешен диалог с бранша. Той призова представителите на бизнеса да намерят общ език помежду си, за да се работи по-ефективно за развитието на сектора.

По време на срещата превозвачите запознаха министъра с проблемите, които имат при преминаване през територията на Турция, както и други въпроси, свързани с развитието на българския товарен автомобилен транспорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай