Челен сблъсък Тошко Йорданов - Росица Кирова

Престрелка от трибуната на парламента

Челен сблъсък Тошко Йорданов - Росица Кирова | StandartNews.com

Челен парламентарен сблъсък между председателя на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов и бившата координаторка на партията във Видин Росица Кирова, която вече е депутат от ГЕРБ. Тя е водач на листатата на ГЕРБ-СДС в региона.

ВИЖ ОЩЕ: Тошко Йорданов се извини на Росица Кирова

"Радвам се, че Росица Кирова е при ГЕРБ, а не при нас. Тя е човек, който, според "Бивол", е съдружник на прочутия косовския наркобос Исмет Османи – Цури. Честито, хора! Цинизми не съм казвал, не сте ме разбрали. Явно не съм се изразявал достатъчно просто, за което имам вина. Ние имаме нужда от сценарист, така че заповядайте при нас.", обяви Йорданов от трибуната на НС. Кирова бе изгонена от "Има такъв народ", след като пи кафе с Борисов и се вози в джипката му. Малко по-късно тя пристана на ГЕРБ и бе определена лично от Борисов за водач на видинската листа.

"Не смятам да давам обяснения на човек, който не е посадил и едно дърво през живота си. Радвам се, че не съм част от тези, които идват под строй на работа и им се забранява да говорят. А на това на кого съм съдружник си има Търговски регистър. Не съм извършвала престъпление през живота си. Надявам се да се видим в съда", отвърна Росица Кирова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай