БСП с парти вместо пленум

БСП с парти вместо пленум | StandartNews.com

С коледно парти вместо с последен за годината пленум се очертава да изпратят 2014 година социалистите. Това съобщиха пред "Стандарт" от високопоставени източници на "Позитано" 20. Празненството тази година ще бъде в кокетния парк-хотел "Витоша" в София. А за 17 декември вече е резервиран и един от ресторантите на хотела.

Идната сряда от 19 часа председателят на БСП Михаил Миков ще поздрави не само настоящите депутати от левицата, но и народните представители от БСП в 42-рия парламент. Бивши депутати от предишното Народно събрание вече са получили покани чрез sms от секретариата на ПГ на "БСП лява България". Соцлидерът Сергей Станишев обаче няма да присъства, тъй като програмата му за последните седмици на декември била готова месец по-рано и по това време е на пленарно заседание на ЕП в Страсбург.

Вчера социалисти в парламента се питаха дали е поканен и премиерът с техния мандат Пламен Орешарски. Както и други министри от кабинета, които не са депутати в момента. Със сигурност са известени Десислава Терзиева и д-р Таня Андреева, уточниха запознати с организацията на партито.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай