БСП са доволни от вота на недоверие

Не сме разочаровани, а стимулирани след вота на недоверие, казва Филип Попов

БСП са доволни от вота на недоверие | StandartNews.com

Българската социалистическа партия (БСП) е излязла по-скоро окрилена от неуспешния вот на недоверие срещу кабинета на Бойко Борисов, стана ясно от изявление на червения депутат Филип Попов пред канал 3 в предаването "Офанзива с Любо Огнянов".

"Не сме разочаровани, а стимулирани след вота на недоверие. Видя се, че не умеят да се справят с кризите. Ще се борим с този модел на управление и безогледна власт с всички законови средства. Протестите са факт, няма гилдия която да не е протестирала в последното правителство на Борисов", каза Попов.

"Аз също бях на протеста пред НС, като че ли тренират хората с това обгазяване, защото и въздуха ни в София е такъв. Не оправдавам щурма на МРРБ, но да се запитаме защо се е стигнало до тях, хората са отчаяни. Виждам гняв в тези хора, този гняв е справедлив. Писна им от непредвидимостта в законодателството. Бизнесът не може да се нагоди на този темп на промяна на нормативната уредба", добави той.

Касови бележки трябва да съществуват, отчетността трябва да съществува. Има много малки и селски "магазинчета, които са единствени в някои населени места и дори нямат интернет, те как ще изпълняват задълженията си към НАП? Лайтмотив на ГЕРБ е, че внасяме вот на недоверие заради вътрешнопартийни причини. Той е заради кризата, хора са без вода, изхвърлят се тонове боклуци у нас. Този проблем е реален, има министър в затвора. За пръв път изборът на БСП ще бъде пряк. Откакто Корнелия Нинова е начело на БСП, партията се развива в правилната посока. Румен Радев изпълнява предизборните си обещания - търси решения на проблемите", каза Филип Попов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай