БСП направили добра услуга на Караянчева с дебата

Социалистите превърнаха Цвета Караянчева в политическа мъченица

БСП направили добра услуга на Караянчева с дебата | StandartNews.com

Социалистите превърнаха Цвета Караянчева в политическа мъченица. В какво ли не я обвиниха, колегите от опозицията прекалиха с „дозата на отровата“, заяви пред бТВ депутатът от Обединени патриоти Славчо Атанасов.

Той обясни и че на дебатите вчера е защитил председателя на НС, защото смята, че тя не е корумпирана.

Той коментира и дали ще има оставка и предсрочни избори. "Не стои въпросът за оставка, това искане на остава вкарва опозицията  в политически капан, казах го на колегите , загубиха дебата вчера, постигнаха две неща, сплотиха управляващото мнозинство, превърнаха Цвета в политически мъченик", обясни още Атанасов.

"Целта на колегите беше не от грижа за рейтинга на парламента, защото те се опитват всячески да го сринат малко след началото на този мандат. Вчера беше опит да се опетни достойнството на един, достоен човек", коментира пред БНТ депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

"Сигурно търпи критика изказа й, като си публична личност човек трябва да има едно на ум. Цвета Караянчева е емоционален човек и си е запазила поведението. Мисля, че беше недостойно и парламентаризмът не спечели от тези 4 ч. изгубено време в парламента", добави той.

"Не си спомням колегите от БСП да са поели отговорност за една своя дума, все някой им пречи. Това не е стратегия да бъдеш конструктивна опозиция. Това бяха 4 часа безсмислен дебат", каза още Ненков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай