Бойко Борисов: Ще сменят цели урни във Варна

Бойко Борисов: Ще сменят цели урни във Варна | StandartNews.com

Варна. Тези, които купуваха гласове на парламентарните избори, се готвят да сменят цели урни на вота във Варна, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Тази неделя в морската столица ще избират кмет.

Борисов посочи, че който е хванал схемата на търговия с гласовете на парламентарния вот, е бил уволнен, с което всъщност визира бившия шеф на ОДП- Варна Тодор Иванов, който беше пенсиониран.

Правителството трябва да подаде оставка, защото те така или иначе не работят. "Два месеца и половина кабинетът "Орешарски" нямаше вицепремиери и ги избра сега", каза още Борисов.

Според него има достатъчно сигнали от Брюксел, че може да ни спрат еврофондовете. "Като премиер знам, че щом са раздразнителни - значи са бесни,а като кажат несъответствие, това значи, че спират фондовете", каза още Борисов.

По думите на Борисов сегашният премиер е бил "първият, заради когото и който заедно с батко и братко спряха еврофондовете".

Лидерът на ГЕРБ смята, че до 45 дни могат да се направят промените в Изборния кодекс. Вместо това първото, което направили управляващите сега, било да орежат субсидиите на малките партии. „Направиха го, защото знаят какви са нашите бъдещи партньори", каза още Борисов. "За два месеца какво намериха, къде са скелетите в гардероба", попита риторично той. След това каза, че може да изброи десет неща и ако има справочник на десните, ГЕРБ ги покрива всички и даде пример първо със забраната на тютюнопушене.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай