Бойко Борисов отсече! Какво иска народът

Лидерът на ГЕРБ коментира и правителството

Бойко Борисов отсече! Какво иска народът | StandartNews.com

"Много неща народът прощава, но глупостта не прощава. А ние по много теми се държим глупаво". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща на жените на партията в Казанлък.

"Пет поредни избори - с един и същи резултат, над милиард похарчени за избори. А един локомотив е между 7 и 9 млн. евро. Ако разделим един милиард, ще видим колко локомотива можеше да купим", каза Борисов. 

"Ние излизаме, все сме недоволни. Пред мен Кирил същата работа, Христо и той. Пътят не води Москва, нацията иска Европа, Америка, Канада. Това иска огромната част от обществото, заяви лидерът на ГЕРБ.

"Без да правим страховити, патриотични изказвания, тихо поставихме всеки на мястото му. Затова Мария, браво", обърна се Борисов към Мария Габриел.

По думите му ГЕРБ имат жени – комисар, председател на партия, кмет, вицепремиер, а на шести март и премиер жена. „Винаги сме гледали в нашите листи да има жени, успешно е", заяви Борисов.

"Сегашното управление е неповторимо за света. Висша степен на компромис в името на доста важни неща. Нашата партия и техните партии бушуват. Но този напредък по Шенген можеше да се случи, още не се е случил, когато либералното семейство работят заедно", каза още Борисов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай