Борисов трепери за кафеварката си за турско кафе

Борисов трепери за кафеварката си за турско кафе | StandartNews.com

Плевен. Решението на председателя на Народното събрание Михаил Миков да запечата стаята, която се ползва от пресцентъра на ГЕРБ в парламента, предизвика множество реакции от страна на ГЕРБ.

„Само да не ми вземат кафеварката за турско кафе от стаята, че те са такива айдуци. Този Мишо Миков понеже идва сутрин и махмурлукът го мъчи тежко. Виждате как се гърчи на трибуната. Те са рядко смешни с Мая Манолова. Какви тикове имат. И като дойде Зинаида, става голяма веселба. Отнемането на стаята ни в полза на двамата депутати на Бареков изобщо не ни ядосва", заяви в Плевен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Аз ще си седя във фоайето и от там ще ги тормозя. Те нямат право да седят в кабинетите си, защото узурпираха властта със метеж. Те откраднаха победата. Показва просто, че Мишо Миков е един жалък човек, комплексиран, победен, бит на изборите. Знаете ли колко му е тежко - със 17 депутата повече имаме - да се изтъпани да стане председател на парламента. Да има кабинет. Той не го заслужава. Нито той, нито Мая Манолова", коментира още Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай