Борисов взриви вота! Каза каква е схемата

И обясни защо машините се чупят в София и Варна

Борисов взриви вота! Каза каква е схемата | StandartNews.com

Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на вот в Банкя. Той избра да гласува с хартиена бюлетина. И направи пореден любопитен коментар, свързан с вота.

"Гледам, че машините се чупят главно в София и Варна, защото това е уж схемата. Аз моето обещание съм си го изпълнил. Такава безпринципна работа - коалициите, в които влизат ПП-ДБ в страната. Да си видят с кого играят, да не кажат после, че Радев е лош. Изрично ги предупреждавам като знам какво правят в момента. Пожелавам на всички успех", каза Борисов.

"Много ми е чудно тези, които говорят за избирателната активност - какво очакват като вдигнаха преди 3 години юмруците", продължи Борисов.

"Призовах да се гласува за ПП-ДБ, защото сме в коалиция. Ще видим кой кого и как е подкрепял и ще ви кажа как функционира тази сглобка в страната", допълни той.

"Изборът беше миналата седмица, просто бях дал дума", каза още Бойко Борисов. Така той отговори на на въпроса лесен ли е бил изборът му.

За мен изборите в София приключиха миналата неделя, повтори по-късно той. И дори разкри вота си пред медиите в отговор на въпрос за подкрепата му към Васил Терзиев, кандидата за кмет на София от ПП - ДБ.

"Аз като Иван Костов, не го правя с голямо желание", не скри Борисов.

Помолен да коментира думите на Васил Терзиев, че се е „човек, който често се шегува“, Борисов му отговори, че е „неблагодарен човек“.

Когато журналистите му подсказаха, че подкрепата му е била разчетена като шега от ПП-ДБ, Борисов отговори: "Съжалявам, че си сложих подписа за неговия номер в момента, щом така го е тълкувал".

"По страната ПП-тата влизат в безпринципна коалиции. Виждам, че имат нови ортаци. Да не кажат после, че Радев е лош. Пожелавам на всички успех, пък ще видим какви ще са последствията", каза още пред медиите Бойко Борисов.

Като видим кой кого е как е подкрепял, ще ви кажа ка е функционирала тази сглобка, каза още Борисов.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай