Борисов скъса пагоните на недосегаем гербаджия

Забрани му да се меси

Борисов скъса пагоните на недосегаем гербаджия | StandartNews.com

Пагоните на легендарен гербаджия бяха скъсани от лидера Бойко борисов. Ръководството на партията ГЕРБ е направило анализ и взело решение какво трябва да се промени в община Варна.

Създава се общинско ръководство. Начело ще е Николай Костадинов, кмет на район „Владиславово“, заместник ще е Христо Христов, кмет на район „Младост“, предаде БЛИЦ.

„Изчаках 3-4 месеца след изборите, за да видя случва ли се нещо добро във Варна. Портних направи много за Варна, но допусна една грешка, че влезе в междуличностни конфликти. Това беше причината и нашите избиратели да се разпръснат и да подкрепят други партии. „Хемус“ я няма, хаос в общинския съвет, подобен на този в София. Варна не може да остане в това насипно състояние“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Тук много тарикати мислят, че са много важни и се получи това. Няма нищо. Няма мостове, няма магистрали, няма стадион.

Но защо допуснахме това да се случи? Нашите противници сега разбират, че губят. Ако това е развитието, съм съгласен. Но от нас като партия се изискваше да търсим и в нас вината. Това ще е ръководството. Портних няма да се меси. Забранявам да се меси, той ще помага в общинско ниво, но не и в града", отсече Борисов.

Както е известно ГЕРБ загуби изборите в Морската столица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Миnкова
преди 2 месеца

Във Варна зле, а в Банкя инфраструктурата е в окаяно състояние! Жалко, че е курортно селище! Разруха в центъра...жалки хора!

Откажи