Борисов си направи гаргара с Кирил и Асен. Метро до Стара Загора

Каза къде е апокалипсисът

Борисов си направи гаргара с Кирил и Асен. Метро до Стара Загора | StandartNews.com

Борисов смаза от майтап Кирил Петков и Асен Василев. Той се появи на предизборно събитие в Перник, където си направи гаргара с лидерите на "Промяната".

Истински се забавлявам с тези момчета. Асен Василев отиде в Казанлък и обеща, че ще им направи надземно метро, с което да си ходят на дискотека до Стара Загора. Я си запишете едно метро от Перник до Скопие, през Банкя, после малко наляво и готово, каза лидерът на ГЕРБ.

И продължи гневно: "Промяната оставиха апокалипсис! Подиграваха ни, че от джипките хвърляме пари. Но на ПП всичкото им е схеми! Ама сега като отидат до манастирите, не се прашат, около пътя - пейки, беседки. От какво да се срамуваме?!".

Българите избраха Промяната, подведоха се по компроматите, каза още Борисов.

Две години хората слушаха розовите им мечти, "борбата с корупцията", докато не изнесоха милиарди към Русия. По лев ви обраха бе, перничани. За бензина и дизела. От тока ви обраха. Колко да ви оберат повече?! - продължи Борисов.

А самолетът до Скопие, помните ли колко летя? Литна, кацна и приключиха. Толкоз! - допълни той. И обобщи: "Ама парите ги няма!".

"След този апокалипсис, който оставиха "Промяната", ще ни трябва неутрален финансист, който умее да спестява и да пази парите на българите. Такъв финансист е Кирил Ананиев. И не случайно го взех за министър. Ако някой от младежите си мислите, че можете да надделеете над старейшините, още ви е много рано, каза Борисов. Ананиев е водач на листата на ГЕРБ в Перник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай