Борисов сгази Кирил Петков. Чие пенсионно се подава от джоба?

"Промяната уби България", коментира лидерът на ГЕРБ

Борисов сгази Кирил Петков. Чие пенсионно се подава от джоба? | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прегази бившия премиер Кирил Петков, който преди дни обяви, че Борисов трябва да се пенсионира. Него го пенсионираха на шестия месец, а моя рейтинг е по-висок от неговия, заяви Борисов пред журналисти с Димитровград. Той продължава с обиколките на страната през уикенда.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов отново премиер? Призна за какво ще се бори

"Промяната уби България", коментира Борисов. "Аз не знам и няма специалист в света, който да каже как работи такъв модел, в който трябва да дотираш нафтата, бензина, газа, тока, водата. Дърва - няма, земеделие... Такъв модел на управление няма. Но перфектната буря ще дойде догодина”, коментира лидерът на ГЕРБ.

Перфектната буря, която ще занули докрай. Последни издихания има държавата да може нещо да се спре. КЕВР дава 60% отгоре на цената на газа, а в същото време 800 млн. нов кредит, за да дотират газа. Кой ще върне и този кредит. С една дума - даваш 800 млн. да купят нещо, което е с 30% по-скъпо от тавана. С кое ще върнеш кредита, а кредитът е на данъкоплатците. 800 млн. е два пъти колкото магистрала "Марица" или все едно две Марици дадоха", каза Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай